Hidup Bukan Highway

Bukan sekadar melepak kosong..

Bila dah boring tahap melampau..

Pagi-pagi ni aku macam agak tak bersemangat sangat nak buat apa-apa..Kalau korang jadik aku, apa korang akan buat bila boring, especially masa kat ofis? Aku terjumpa la satu aktiviti menarik pekerja pejabat bila memang dah boring tahap gaban..hahaha..jangan tiru aksi ni..dan takde kena mengena dengan sesapa pun..chewahh...kite layan dulu..

video
                                                       sumber: youtube

p/s: bagus jugak idea dorang ni..hahahaha...

2 komen:

Reen Tart Nenas said... Best Blogger Tips

ala... kat umah baru boleh tgk hoke...

Azreem said... Best Blogger Tips

@Reen Tart Nenas dah boleh tengok? :)

Post a Comment

Bagi la komen sikit yer..

Followers

Klik dan Join Mereka

Blogged.my Kedai Backlink,Backlink Percuma

Blog Stats

feedburner

Komen terbaru

Suka Baca

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...