Hidup Bukan Highway

Bukan sekadar melepak kosong..

Entri Pertama - Matta Fair Kembali

Untuk entri pertama, aku cuma nak menghebahkan yang MATTA FAIR telah KEMBALI!!!Ini berita baik untuk aku sebab aku sangat suka nak gi jenjalan bersama isteri tersayang, sebab kami kurang berpeluang untuk berjalan-jalan sangat selepas kahwin...atas sebab-sebab tertentu...Tapi kami redha serta sabar dengan segala dugaan yang kami hadapi :)

Sesiapa yang bercadang untuk pergi bercuti pada tahun ini juga amat digalakkan untuk membuat tempahan pada masa ini kerana promosi yang ditawarkan memang menarik. Dah ramai rakan-rakan pejabat yang ambil pakej cuti tahun lepas masa MATTA FAIR. Semua cakap memang berbaloi. Aku pun taknak terlepas peluang pada tahun ni.


Promosi MATTA FAIR akan berlangsung bermula 11 - 13 Mac 2011 bertempat di PWTC, Kuala Lumpur.

Salah satu promosi menarik sempena MATTA FAIR yang ditawarkan adalah daripada BERJAYA Hotel & Resorts. Antara lokasi percutian di Tioman, Redang, Langkawi serta banyak lagi. Kalau bukan promosi, harga asal hotel dan resort Berjaya memang mahal, sepadan dengan perkhidmatan dan servis yang diberikan. Jadi, jangan lepaskan peluang untuk buat tempahan cepat masa MATTA FAIR nanti.

Aku pun taknak ketinggalan jugak!! :)

Klik untuk besarkan gambar

1 komen:

Reen Tart Nenas said... Best Blogger Tips

jum pegi matta fair!

Post a Comment

Bagi la komen sikit yer..

Followers

Klik dan Join Mereka

Blogged.my Kedai Backlink,Backlink Percuma

Blog Stats

feedburner

Komen terbaru

Suka Baca

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...